Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρώην ανεξάρτηττοι διοικητές νοσοκομείων VS νυν κομματικοί εγκάθετοι του ΣΥΡΙΖΑ

Οι πρώην «ανεξάρτητοι» του Άδωνι Γεωργιάδη
- Λαζόπουλος Δημήτρης (κοινωνιολόγος, στέλεχος χρηματιστηριακής εταιρείας και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ) - Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου
- Αθανασία Κακαλή (μαθηματικός, πρώην Δήμαρχος Σουφλίου και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας) - Aναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου Έβρου και συγκεκριμένα του νοσοκομείου Διδυμοτείχου. Η κ. Κακαλή δεν είχε καταφέρει να μπει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ μετά την στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων και καταδίκη φυλάκισης 13 μηνών για παράβαση καθήκοντος και πλαστογράφηση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, μετά από μήνυση που υποβλήθηκε από εργολάβους.


... Και ο νυν «κομματικός» εγκάθετος του ΣΥΡΙΖΑ
Δημήτρης Αδαμίδης - Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου

Ακολουθεί το βιογραφικό του «εγκάθετου»:


Διαβάστε το βιογραφικό του νέου Διοικητή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Έβρου.


Α.ΣΠΟΥΔΕΣ
1971-1977 Μετά από Πανελλήνιο Διαγωνισμό φοίτηση με κρατική υποτροφία στο Γυμνάσιο-Λύκειο Αριστούχων Ανάβρυτα.
1977-1983 Μετά από Εισαγωγικές εξετάσεις φοίτηση με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών) στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.
1983 Πτυχίο Ιατρικής με βαθμό Λίαν Καλώς.
1983-1989 Εκπαίδευση στην Παιδιατρική Γαστρεντερολογία και στη διεξαγωγή επιδημιολογικών ερευνών διατροφής, στην Α’ Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών.
1987 Εκπαίδευση σε επιδημιολογικές έρευνες για τη διατροφή των παιδιών, στο Ινστιτούτο Επιδημιολογίας και Κοινωνικής Ιατρικής της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας
1989–1993 Εκπαίδευση στην παιδιατρική ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ στο Παιδιατρικό Τμήμα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
1993 Αναγόρευση σε Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με βαθμό Άριστα.
2004 και 2006 Μετεκπαίδευση στο Θερινό Σχολείο Παιδικής Διατροφής (Summer School of Nutrition) της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας Ηπατολογίας και Διατροφής (ESPGHAN)
2005-2006 Μετεκπαίδευση στη Νεογνολογία, στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.
2008 Εκπαίδευση στην επιστήμη του μητρικού θηλασμού στο Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ
2010 Μετεκπαίδευση στην επιστήμη του Μητρικού Θηλασμού στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο της Ακαδημίας της Ιατρικής του Μητρικού Θηλασμού (Academy of Breastfeeding Medicine) και στο 7Ο συνέδριο της Ευρωπαικής Εταιρείας Συμβούλων Γαλουχίας (ELACTA)
2010-2016 Μετεκπαίδευση στον Μητρικό Θηλασμό στα Παγκόσμια Διαδικτυακά Συνέδρια Θηλασμού (GOLD)

Β. ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
1983 -1989 Συνεργάτης ιατρός του παιδογαστρεντερολογικού τμήματος της Α΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών
1983–1994 Συνεργαζόμενος ερευνητής της Α΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού
1989–1993 Ειδικευόμενος παιδίατρος στην Παιδιατρική Κλινική του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης στην Αλεξανδρούπολη.
1994-1995 Ελευθεροεπαγγελματίας παιδίατρος στην Αλεξανδρούπολη, Συνεργαζόμενος ερευνητής του Παιδιατρικού Τμήματος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και της Α΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, υπεύθυνος για την εκπαίδευση των ειδικευομένων της Παιδιατρικής Κλινικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου στην Παιδιατρική Γαστρεντερολογία και Διατροφή.
1995-2005 Επιμελητής Α΄Παιδιατρικής στο Κέντρο Υγείας Εχίνου Ξάνθης
 Ως ο μοναδικός παιδίατρος των 5.000 παιδιών της ορεινής περιοχής, διεκπεραίωνε 30.000 εξετάσεις παιδιών ετησίως
 10 εφημερίες μηνιαίως στο παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείου Ξάνθης
 Ίδρυση, οργάνωση και διεύθυνση του Παιδιατρικού Ιατρείου του Κέντρο Υγείας Εχίνου με εκπαίδευση των νοσηλευτών και των αγροτικών ιατρών του Κ.Υ. στην παροχή παιδιατρικής φροντίδας.
• Σχεδίαση, οργάνωση, διεύθυνση και εφαρμογή του 10ετούς Προγράμματος Προληπτικής Παιδιατρικής του νομού Ξάνθης στα πλαίσια του οποίου πραγματοποιήθηκαν:
 Προληπτικές ιατρικές εξετάσεις παιδιών 120.000 και 95.000 Εμβολιασμοί
 Άνοδος του επιπέδου εμβολιασμών στους μειονοτικούς πληθυσμούς της ορεινής Ξάνθης από 14% σε 100%, στα παιδιά των Ρομά από 0,1% σε 67%, στους μειονοτικούς πληθυσμούς της πεδινής Ξάνθης από 3% σε 81%, στους μετανάστες από 52% σε 97% και στους ενηλίκους μειονοτικούς από 3% σε 100%. 5 χρόνια μετά το τέλος του προγράμματος μετρήθηκε το learning effect: το επίπεδο εμβολιασμών στην μουσουλμανική μειονότητα ήταν 98% και στους Ρομά 5%.
 Εκπαίδευση των εθελοντών του Προγράμματος (νοσηλευτές- γιατροί).
 το πρόγραμμα αυτό βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών και από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία

2005-2008 Αναπληρωτής Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ξάνθης, 2008-2011 Διευθυντής Παιδιατρικής και από 2011-σήμερα Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν.Ξάνθης: Υπεύθυνος της εκπαίδευσης των ειδικευομένων της Παιδιατρικής και της Γενικής Ιατρικής. Οργάνωση προγραμμάτων προληπτικής παιδιατρικής, εμβολιασμών και προληπτικών εξετάσεων με έμφαση στα παιδιά των μειονοτήτων (συνεργασία με ακτιβιστικές οργανώσεις και αυτοδιοίκηση). Οργάνωση, διεύθυνση και λειτουργία του Παιδογαστρεντερολογικού ιατρείου.
2008-σήμερα Πρόεδρος της επιτροπής Μητρικού Θηλασμού του Νοσοκομείου Ξάνθης, Υπεύθυνος εκπαίδευσης των επαγγελματιών σχετικά με την επιστήμη και πρακτική του μητρικού θηλασμού

Γ. ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
1995-2005 Οργάνωση, λειτουργία και διεύθυνση του παιδιατρικού ιατρείου του Κ.Υ. Εχίνου.
1995-2005 Σχεδιασμός, οργάνωση και εφαρμογή του Προγράμματος Προληπτικής του Νομού Ξάνθης.
2011-σήμερα Διεύθυνση της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, σε συνθήκες συνεχούς μείωσης του προσωπικού και των διαθέσιμων πόρων. Κλινική με έντονη νοσηλευτική δραστηριότητα (1.700 εισαγωγές ετησίως, 27.000 παιδιά στο τμήμα επειγόντων, 4.500 στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία ), κοινωνική δραστηριότητα (εξορμήσεις εμβολιασμών σε ανασφάλιστα παιδιά και παιδιά Ρομά ανά 2μηνο, αγωγή υγείας σε γονείς και παιδιά στα σχολεία) και εκπαιδευτική δραστηριότητα (εκπαιδευτικό κέντρο μητρικού θηλασμού, διοργάνωση του σεμιναρίου Μητρικού Θηλασμού ΜΙΛΕΝΑ ΡΟΥΖΚΟΒΑ).
2007 Βραβείο της Ελληνικής Εταιρείας Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας Ηπατολογίας και Διατροφής για την εξαιρετική διοργάνωση επιστημονικού συνεδρίου .
2008- σήμερα Διοργάνωση του πανελλήνιου σεμιναρίου μητρικού θηλασμού «ΜΙΛΕΝΑ ΡΟΥΖΚΟΒΑ» στη Ξάνθη
1998 και 2012 Υπεύθυνος συντονιστής για την περιοχή της Θράκης στην 1η και 2η Πανελλήνια μελέτη κατάστασης εμβολιασμού

Δ. ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
2008-σήμερα εκπαιδευτής σε 70 επιστημονικά ιατρικά σεμινάρια με 260 εισηγήσεις
2009-σήμερα Εκπαιδευτής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας», διδάσκοντας το μάθημα «Ιατρική και Νοσηλευτική Διαπολιτισμική Φροντίδα»
2009,2010,2012 Επιβλέπων καθηγητής σε διπλωματικές εργασίες του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
2010-2012 Εκπαιδευτής σε Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της σχολής Δημόσιας Υγείας

Ε.ΒΡΑΒΕΙΑ
Εννέα (9) Επιστημονικά Βραβεία από την Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, την Ελληνική Εταιρία κοινωνικής Παιδιατρικής,
1998 Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών για το Πρόγραμμα Προληπτικής Παιδιατρικής νομού Ξάνθης

Στ. ΛΟΙΠΑ
2013-2016 Μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (Ο.Ε.Ν.Γ.Ε)
2012 Ιδρυτής και πρόεδρος του παραρτήματος Ξάνθης της Ελληνικής Εταιρίας Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας.
2014-σημερα Εθελοντής γιατρός της ακτιβιστικής οργάνωσης «Αποστολή Άνθρωπος», του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Ξάνθης «Η Αγάπη»
2013-2016 Ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού δικτύου δράσης για τη βρεφική διατροφή (I.B.F.A.N. Greece), και πρόεδρος από το 2015.
2011-2015 Αλλεπάλληλες πειθαρχικές και ποινικές διώξεις από τους διοικητές του νοσοκομείου Ξάνθης διότι υπερασπίστηκε την υγεία των ασθενών, αποδεικνύοντας με εμπεριστατωμένη επιστημονική μελέτη την ακαταλληλότητα ορισμένων υγειονομικών υλικών που χρησιμοποιούσαν τα νοσοκομεία. Ακολούθησε η ομόφωνη απαλλαγή του.
Ανακοινώσεις επιστημονικών εργασιών σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια καθώς και αντίστοιχες δημοσιεύσεις.

- See more at: https://www.evros24.gr/general/item/26447-to-viografiko-tou-neou-dioikiti-tou-panepistimiakoy-genikoy-nosokomeiou-evrou?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook#sthash.8XCeJ1uM.dpuf

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κατεβάστε δωρεάν έντεκα βιβλία του Αντόνιο Γκράμσι (PDF)

Κατεβάστε δωρεάν έντεκα βιβλία του Αντόνιο Γκράμσι (PDF)
Ο Αντόνιο Γκράμσι (Antonio Gramsci)-(κωμόπολη Άλες Σαρδηνίας, 22 Ιανουαρίου 1891 — Ρώμη, 27 Απριλίου 1937) ήταν Ιταλός φιλόσοφος, συγγραφέας, πολιτικός και πολιτικός επιστήμονας. Τα εργοστασιακά συμβούλια. – Αντόνιο Γκράμσι Σοσιαλισμός και κουλτούρα Παρελθόν και Παρόν Οι θέσεις της Λυών Λογοτεχνία και εθνική ζωή Κείμενα Η ζωή ενός επαναστάτη Η οργάνωση της κουλτούρας Για το Μακιαβέλι Ιστορικός υλισμός – τετράδια της φυλακής Οι διανοούμενοι


Βαράει διάλυση η ΟΝΝΕΔ-Πλακώθηκαν στο συνέδριο τους (ΦΩΤΟ)

Χωρίς εκλογές διακόπηκε το συνέδριο - Ηθικός αυτουργός θεωρείται από τον αρχηγό της ΝΔ ο Παπαμιμίκος για το μπάχαλο - "Δεν θα αναγνωριστεί κανένα αποτέλεσμα" λένε κύκλοι της Συγγρού
Έξαλλοι είναι στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη με την εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει το 10ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ που διεξάγεται από χθες στη Θεσσαλονίκη, καθώς από το μεσημέρι του Σαββάτου επικρατούν πρωτοφανείς εικόνες στον χώρο διεξαγωγής του.
Στο συνέδριο δεν υπάρχει κόσμος από το πρωί του Σαββάτου, καθώς οι ΟΝΝΕΔίτες δεν συμμετάσχουν στις διαδικασίες της ημέρας, αφού οι περισσότεροι παρέστησαν μόνο χθες για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αποτέλεσμα είναι οι παρακάτω φωτογραφίες με δεκάδες άδειες καρέκλες και μηδαμινή συμμετοχή από τη νεολαία του κόμματος.
Το τελειωτικό "χτύπημα" στην οργώναση του συνεδερίου ήρθε το βράδυ, καθώς τελικά το συνέδριο ολοκληρώθηκε χωρίς εκλογές για την ανάδειξη Κεντρικής Επιτροπής. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Παραπολιτικών, λίγο μετά τις 8 το βράδ…

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Το τελευταίο διάστημα, σαν επακόλουθο της αυξανόμενης φτώχειας που οδηγεί σε ανθρωπιστική κρίση, τα πολυϊατρεία των Γιατρών του Κόσμου στην Ελλάδα δέχονται ένα δραματικά αυξανόμενο αριθμό ασθενών. Χιλιάδες άποροι άνθρωποι χωρίς πρόσβαση στο σύστημα υγείας (μετανάστες, αλλά και δυστυχώς Έλληνες πολίτες πλέον) συνωθούνται για δωρεάν πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα, με αποτέλεσμα τα δωρεάν φάρμακα να εξαντλούνται. Κάνουμε έκκληση για μία ακόμα φορά, στην ευαισθησία των Ελλήνων πολιτών για απολύτως αναγκαίο φαρμακευτικό υλικό . Πιο συγκεκριμένα, χρειαζόμαστε ΑΜΕΣΑ :
1) Αντιβιοτικά 2) Αντιπυρετικά 3) Αντιβηχικά δισκία 4) Αντιδιαβητικά δισκία 5) Φάρμακα για το στομάχι 6) Δερματολογικές αλοιφές
Πολυϊατρεία : Αθήνα , Σαπφούς 12 , Πλατεία Κουμουνδούρου, τηλ. 210 3213150 Θεσσαλονίκη, Ίωνος Δραγούμη 65 , τηλ. 2310 566641 Χανιά , Μπόνιαλη 12 , τηλ. 28210 23110
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑΜΑΖΕΥΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ) ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΡΟΠΙ…