15 Απρ 2016

Τα λουλούδια της Ν.Δ. και η «αριστερή» ΕΣΗΕΑ

Η ΕΣΗΕΑ του... ΣΥΡΙΖΑ!

Το πρόβλημα, όμως, της Ν.Δ. και του παιδονόμου της είναι το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ! Και η κακή κυβέρνηση, η οποία προφανώς έπρεπε να το καταργήσει, να το διαγράψει, να το εκτελέσει...

Λυπούμαι που και κάποιοι δημοσιογράφοι τους οποίους κάποτε σεβόμουν υπέκυψαν στο αντιπολιτευτικό τους μένος και ρεζιλεύτηκαν. Μηρυκάζουν τα θλιβερά αποφάγια της διαπλοκής και τολμούν να μιλούν για χούντα! Αλλά θέλουν μια «καλή» Χρυσή Αυγή, ε;

Το ζητούμενο για όσους ενοχλήθηκαν από τις ποινές - χάδια που επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό για την ιδεολογική τρομοκρατία του ΣΚΑΪ είναι να δηλώσουν αν γνωρίζουν τι ισχύει στο καταστατικό της ΕΣΗΕΑ (ή το ξέχασαν κι αυτό;):

* Τα Πειθαρχικά εκλέγονται με ενιαίο ψηφοδέλτιο χωρίς προσδιορισμό παράταξης / κόμματος.

* Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ ουδεμιά σχέση έχει με ανεξάρτητα όργανα όπως τα Πειθαρχικά. Και στο νέο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ υπάρχουν δύο μέλη (στα 11) στην παράταξη που συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Θα προτιμούσα, αντί διαγραφής, τα ελεγχόμενα μέλη να τοποθετούνταν σε ένα ιδιαίτερο «κύτταρο» της ΕΣΗΕΑ, μαζί με άλλους αστέρες του κλάδου. Έτσι κι αλλιώς, η διαγραφή, ακόμη και η οριστική, δεν σημαίνει κάτι. Δεν σταματά ο κάθε άθλιος να κοπρίζει τη δημοσιογραφία κι αυτό ελπίζω να το γνωρίζουν οι ενιστάμενοι.

Ούτε ακριβολογούν οι της Ν.Δ. Λένε η ΕΣΗΕΑ, εννοώντας η «αριστερή» ΕΣΗΕΑ.

Στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ υπάρχουν 4 + 1 μέλη προσκείμενα σε Ν.Δ. - Ποτάμι, ένα στο ΚΚΕ, ένα στο ΠΑΣΟΚ, ένα στην εξωκοινοβουλευτική Αριστερά, ένα μέλος στην ανεξάρτητη Αριστερά και δύο στην παράταξη που συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλους αυτούς τους κάνει κουμάντο ο ΣΥΡΙΖΑ; Μπράβο του!

Οι κύριοι του πτωχού Mega και του ελληνοπρεπούς ΣΚΑΪ, που νιώθουν τόσο πληγωμένοι, γιατί δεν μαζεύουν υπογραφές για γενική συνέλευση στην οποία να καταδικαστεί η απόφαση του πειθαρχικού; Γιατί δεν προσφεύγουν στο Δευτεροβάθμιο; Τόσο απλά είναι τα πράγματα όταν θέλεις να τηρείς τη νομοθεσία και τη συνδικαλιστική τάξη. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού και απλώς εκφράζουν την ετερώνυμη παρεΐτσα του Μητσοτάκη Β' στα ΜΜ«Ε»

Του Κλέαρχου Τσαουσίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails