15 Μαρ 2016

Σίγουρη ότι το Candy Crush την κλέβει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Πεπεισμένη ότι το ηλεκτρονικό παιχνίδι στο κινητό της τηλέφωνο την κλέβει εμφανίζεται η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία σε ιδιωτικές συζητήσεις της έβαλλε κατά της κατασκευάστριας εταιρείας υποστηρίζοντας ότι είναι φτιαγμένο ώστε να εκμαιεύει με ύπουλο τρόπο χρήματα από τους παίκτες.

Πρόκειται για το «Candy Crush», το δημοφιλές όσο και εθιστικό παιχνίδι στο οποίο ο παίκτης πρέπει να βάλει στη σειρά καραμέλες και γλυφιτζούρια του ίδιου χρώματος, κερδίζοντας πόντους ανάλογα με το πόσες τριάδες, τετράδες και πολύχρωμες «βόμβες» ζαχαρωτών δημιουργήσει.

Συγκεκριμένα, η κα Κωνσταντοπούλου καταγγέλει πως οι σχεδιαστές του παιχνιδιού διαπράττουν απάτη προσφέροντάς στον παίκτη δήθεν «υποδείξεις» που τελικά σκοπό έχουν να τον παραπλανήσουν, οδηγώντας τον μακριά από τις σωστές επιλογές. «Είναι σχεδόν αδύνατο το να ολοκληρώσει κανείς με επιτυχία μια πίστα χωρίς να αγοράσει κάποια από τις έξτρα "βοήθειες" που δίδονται επί πληρωμή» τονίζει η τέως προεδρεύουσα του Κοινοβουλίου.

«Όλα αυτά συμβαίνουν με προφανή σκοπό το χρηματικό όφελος της εταιρείας, πρακτική που είναι ασφαλώς αθέμιτη και καταχρηστική» συμπλήρωσε σε τοποθέτησή της παρουσία δημοσιογράφων η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προαναγγέλοντας ουσιαστικά σειρά νομικών κινήσεων κατά της εταιρείας King Digital Entertainment με στόχο την επιβολή κυρώσεων ή ακόμη και την απαγόρευση κυκλοφορίας του «Candy Crush» στη χώρα μας.

Σχολιάζοντας τη νέα επίθεση της κυρίας Κωνσταντοπούλου, πηγές του στενού πολιτικού της περιβάλλοντος σημείωσαν πως είναι καλοδεχούμενη, μήπως κινητοποιηθεί λίγο, βγει από το σπίτι, βρει μια ασχολία και σηκώσει επιτέλους τα μάτια της από την οθόνη του κινητού της τηλεφώνου, στο οποίο είναι απορροφημένη από την ημέρα των εκλογών του Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα.

http://www.tokoulouri.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails