Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σίγουρη ότι το Candy Crush την κλέβει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Πεπεισμένη ότι το ηλεκτρονικό παιχνίδι στο κινητό της τηλέφωνο την κλέβει εμφανίζεται η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία σε ιδιωτικές συζητήσεις της έβαλλε κατά της κατασκευάστριας εταιρείας υποστηρίζοντας ότι είναι φτιαγμένο ώστε να εκμαιεύει με ύπουλο τρόπο χρήματα από τους παίκτες.

Πρόκειται για το «Candy Crush», το δημοφιλές όσο και εθιστικό παιχνίδι στο οποίο ο παίκτης πρέπει να βάλει στη σειρά καραμέλες και γλυφιτζούρια του ίδιου χρώματος, κερδίζοντας πόντους ανάλογα με το πόσες τριάδες, τετράδες και πολύχρωμες «βόμβες» ζαχαρωτών δημιουργήσει.

Συγκεκριμένα, η κα Κωνσταντοπούλου καταγγέλει πως οι σχεδιαστές του παιχνιδιού διαπράττουν απάτη προσφέροντάς στον παίκτη δήθεν «υποδείξεις» που τελικά σκοπό έχουν να τον παραπλανήσουν, οδηγώντας τον μακριά από τις σωστές επιλογές. «Είναι σχεδόν αδύνατο το να ολοκληρώσει κανείς με επιτυχία μια πίστα χωρίς να αγοράσει κάποια από τις έξτρα "βοήθειες" που δίδονται επί πληρωμή» τονίζει η τέως προεδρεύουσα του Κοινοβουλίου.

«Όλα αυτά συμβαίνουν με προφανή σκοπό το χρηματικό όφελος της εταιρείας, πρακτική που είναι ασφαλώς αθέμιτη και καταχρηστική» συμπλήρωσε σε τοποθέτησή της παρουσία δημοσιογράφων η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προαναγγέλοντας ουσιαστικά σειρά νομικών κινήσεων κατά της εταιρείας King Digital Entertainment με στόχο την επιβολή κυρώσεων ή ακόμη και την απαγόρευση κυκλοφορίας του «Candy Crush» στη χώρα μας.

Σχολιάζοντας τη νέα επίθεση της κυρίας Κωνσταντοπούλου, πηγές του στενού πολιτικού της περιβάλλοντος σημείωσαν πως είναι καλοδεχούμενη, μήπως κινητοποιηθεί λίγο, βγει από το σπίτι, βρει μια ασχολία και σηκώσει επιτέλους τα μάτια της από την οθόνη του κινητού της τηλεφώνου, στο οποίο είναι απορροφημένη από την ημέρα των εκλογών του Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα.

http://www.tokoulouri.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι 27 σλαβομακεδόνες στελέχη του ΚΚΕ που αποφυλακίστηκαν τον Ιούνιο του 1941 από τις φυλακές της Ακροναυπλίας.

Όλα σχεδόν τα στελέχη που αποφυλακίστηκαν είχαν καταγωγή από την Μακεδονία και  ήταν κυρίως Σλαβομακεδόνες που είχαν υποστεί διώξεις και βασανιστήρια από το καθεστώς Μανιαδάκη. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην απελευθέρωση τους έπαιξε ο Νεδέλκος Παπανεδέλκος του οποίου η σύζυγος ήταν Γερμανίδα και μεσολάβησε στους Γερμανούς για την απελευθέρωσή τους. Ο Παπανεδέλκος πήγε στη Βουλγαρική πρεσβεία και έδωσε κατάλογο με τα ονόματα των Σλαβομακεδόνων που ήταν στη φυλακή. Πράγματι με την μεσολάβηση της Βουλγαρικής Πρεσβείας στην Αθήνα δόθηκε εντολή από τους Γερμανούς για την απελευθέρωσή τους. Ωστόσο, οι ελληνικές δωσίλογες αρχές αντέδρασαν και ενημέρωσαν τους Γερμανούς, ότι δεν πρόκειται για Βούλγαρους, αλλά για επικίνδυνους κομμουνιστές, που μόλις αποφυλακισθούν θα πάρουν όπλα εναντίον των Γερμανών. Όντως οι Γερμανοί ανακάλεσαν τη διαταγή απόλυσης τους, μόνο που ήταν πλέον αργά. Έτσι απελευθερώθηκαν οι:
1.Ανδρέας Τσίπας, αναπληρωματικό μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μετέπειτα Γραμματέας
2.Ανδρέας Τζίμας ή Σ…

Κι όμως, ό,τι ζητούσαμε το πήραμε…

Ήταν, χωρίς αμφιβολία, ιστορικές οι στιγμές προχθές την Κυριακή στις Πρέσπες
–Ζητούσαμε σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό. Το πήραμε…
–Ζητούσαμε την ισχύ της έναντι όλων, και προκειμένου για το εσωτερικό της πΓΔΜ. Το πήραμε…
–Ζητούσαμε την εξαφάνιση κάθε ίχνους, κάθε «υπαινιγμού» αλυτρωτισμού. Το πήραμε…
–Ζητούσαμε την –και- συνταγματική αναθεώρηση των ως άνω από την βόρεια γείτονα. Το πήραμε…
–Ζητούσαμε την ρητή εκ μέρους της παραδοχή ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό της αρχαίας Μακεδονίας. Το πήραμε…
–Ζητούσαμε την αναγνώριση της σλαβικής καταγωγής και της αντίστοιχης ιστορικής παράδοσης του λαού της. Το πήραμε…
–Ζητούσαμε διαβεβαίωση περί του απαραβίαστου των συνόρων. Το πήραμε…
–Ζητούσαμε παραδοχή της ανυπαρξίας μειονοτικού ζητήματος εντός των ελληνικών ορίων, που να έχει σχέση με την πΓΔΜ. Το πήραμε…
–Ζητούσαμε την κατοχύρωση του δικαιώματός μας για επικύρωση της συμφωνίας, αφού εξασφαλιστούν (και ολοκληρωθούν) οι δεσμεύσεις των…

Κατεβάστε δωρεάν έντεκα βιβλία του Αντόνιο Γκράμσι (PDF)

Κατεβάστε δωρεάν έντεκα βιβλία του Αντόνιο Γκράμσι (PDF)
Ο Αντόνιο Γκράμσι (Antonio Gramsci)-(κωμόπολη Άλες Σαρδηνίας, 22 Ιανουαρίου 1891 — Ρώμη, 27 Απριλίου 1937) ήταν Ιταλός φιλόσοφος, συγγραφέας, πολιτικός και πολιτικός επιστήμονας. Τα εργοστασιακά συμβούλια. – Αντόνιο Γκράμσι Σοσιαλισμός και κουλτούρα Παρελθόν και Παρόν Οι θέσεις της Λυών Λογοτεχνία και εθνική ζωή Κείμενα Η ζωή ενός επαναστάτη Η οργάνωση της κουλτούρας Για το Μακιαβέλι Ιστορικός υλισμός – τετράδια της φυλακής Οι διανοούμενοι