20 Φεβ 2016

Σύγχυση, χωρίς σύνορα. Ο ΔΟΛ πολεμάει τη διαπλοκή και ο Ψυχάρης κατηγορεί Τσίπρα και Λάκη για … Χούντα! Τι έκανες στην 7ετία, Σταύρο;Λένε πως ” πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά, το …χούι!”. Δεν ξέρουμε αν ο Σταύρος Ψυχάρης έχει υπόψιν του αυτή την θυμόσοφη λαική ρήση. Στο σημερινό πρωτοσέλιδο των Νέων, ο εκδότης κάνει έναν ευθύ παραλληλισμό της προσπάθειας της κυβέρνησης να ξηλώσει τη διαπλοκή στα κυκλώματα των ΜΜΕ, της φοροδιαφυγής και των θεσμών του κράτους, με τις ” μεθόδους ” που χρησιμοποίησε η Χούντα. ” Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις “, είχε πει ο μεγάλος δάσκαλος, Γιάννης Τσαρούχης και φαίνεται ότι ο κ Ψυχάρης θεωρεί ότι μπορεί να δηλώνει τον εαυτό του ως … δημοκράτη και τον Λάκη Λαζόπουλο η τον Πρωθυπουργό, ως … Χούντα ” !!!

Ας θυμηθούμε λοιπόν ποιος … μιλάει! Κατά τη διάρκεια της Χούντας, ο Στ Ψυχάρης, μετακομίζει από το Έθνος, που λίγο μετά το κλείνει βίαια το καθεστώς και οδηγεί τη συντακτική του ομάδα ( η Δίκη του Έθνους ) στο στρατοδικείο ( Φυντανίδης, Γιάννης Καψής, συνήγορος ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος ), στο ασφαλές καταφύγιο του ΔΟΛ και το Βήμα, υπό τον Χρ Λαμπράκη. Αναπτύσσει γρήγορα αξιοθαύμαστη για προερχόμενο από την Αριστερά ( ανηψιός και βαφτιστήρι της Ν Λουλέ ) ανεκτικότητα και ευελιξία, που μερικές φορές έφτανε και στα όρια της συναντίληψης, με τις κινήσεις του καθεστώτος των Συνταγματαρχών, τόσο που μερικές φορές συνόδευε τις κυβερνητικές αποστολές μέχρι το Πεκίνο ( επί Μακαρέζου ).


Ακόμα περισσότερο όμως κερδίζει την … εμπιστοσύνη των ανθρώπων του καθεστώτος και αναπτύσσει και προσωπικές σχέσεις, με αποτέλεσμα να κουμπαριάσει με τον Υπ Τύπου ( Προπαγάνδας ) της Χούντας, Βύρωνα Σταματόπουλο. Μάλιστα ο χουντικός υπουργός έχει βαφτίσει και έναν από τους γιούς του.


Ο Σταύρος Ψυχάρης με πολλά ” ανοίγματα ” σε επιχειρηματικό επίπεδο, τα τελευταία χρόνια, νιώθει πλέον την ” αυτοκρατορία ” του ΔΟΛ, που ” κληρονόμησε “, να κλονίζεται. Προσπάθησε τρεις φορές με τη νέα κατάσταση, που διαμορφώθηκε στην Ελλάδα, να προσεγγίσει την κυβέρνηση. Την επομένη του πρώτου εκλογικού θριάμβου της Αριστεράς, στις 26 Ιανουαρίου 2015, το Σάββατο πριν τις κάλπες το Σεςπτέμβρη ( όταν συνειδητοποίησε τον ερχόμενο θρίαμβο Τσίπρα παρά τον σύσσωμο πόλεμο της διαπλοκής ) και την επομένη της δεύτερης νίκης του Τσίπρα στις πρόωρες εκλογές.
Και σήμερα αντί να ασχοληθούν με τις ” τεράστιες ” ευθύνες της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου για την άρνηση να παραλάβουν τη λίστα Μπόργιανς, που ήδη αποφέρει εκατομμύρια ευρώ έσοδα στο Δημόσιο,ασχολούνται με το ” κανάλι του Λάκη ” και τα ” Συριζαίικα ” new media…

Δηλαδή, ο ΔΟΛ πολεμά τη διαπλοκή των ΜΜΕ με τις κυβερνήσεις και οΨυχάρης εγκαλεί τον Λαζόπουλο και τον Τσίπρα ότι θέλουν να επιβάλουν … Χούντα. Και μη χειρότερα! Ου γαρ έρχεται μόνον … ( που λένε και στο Άγιον Όρος ! ).thefaq.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails