9 Νοε 2011

ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΒΑΡΒΑΡΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ!!!


ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ - ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ - ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
Το «τέλος ακινήτων» που η κυβέρνηση της Τρόικας και του ΔΝΤ επέβαλε να εισπραχθεί μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, είναι αντισυνταγματικό και άδικο.
Η προσπάθεια να αναγκάσουν τους πολίτες να το πληρώσουν απειλώντας με διακοπή του ρεύματος είναι βάρβαρη. Ο κίνδυνος δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά να βρεθούν χωρίς ρεύμα μέσα στο χειμώνα τεράστιος, με αδιανόητες κοινωνικές συνέπειες. Αντί να φορολογήσουν τη μεγάλη ακίνητη περιουσία, καλούν τους εργαζομένους, τους αγρότες, τους μικρούς επιχειρηματίες, τους ημιαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους να πληρώσουν ξανά.
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ - ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!!!
Ήδη πολλοί Δήμοι, σωματεία, φορείς, έχουν αντιταχθεί στο βάρβαρο χαράτσι.
Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε συνοικία, σε κάθε Δήμο συναντιόμαστε και φτιάχνουμε επιτροπές κατοίκων, Αν υπάρχει ήδη επιτροπή, ερχόμαστε σε επαφή μαζί της.
Απαιτούμε από το Δημοτικό Συμβούλιο της περιοχής μας (σε συνεργασία με Δημοτικές κινήσεις που συμφωνούν) να ακολουθήσει το παράδειγμα του Δήμου Ν. Ιωνίας και άλλων Δήμων που υποστηρίζουν νομικά όσους δεν πληρώσουν το χαράτσι.
Αν ο δήμος μας συμμετέχει σ’ αυτή την πρωτοβουλία, κινητοποιούμε όλους τους γνωστούς, φίλους, συναδέλφους να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε την άρνηση πληρωμής να την κάνουμε πράξη χιλιάδες πολίτες.
Ταυτόχρονα, οι Επιτροπές οργανώνουν ομάδες περιφρούρησης που σε συνεργασία με εργαζόμενους της ΔΕΗ θα εμποδίζουν τα συνεργεία που θα επιχειρούν να διακόπτουν το ρεύμα.(Οι πρώτες εντολές διακοπής θα εκδοθούν 30 Νοεμβρίου)
Αν τυχόν γίνουν διακοπές, υπάρχουν ομάδες που το επανασυνδέουν και είναι σε επαφή με τις Επιτροπές για άμεση δράση.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ NA ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!

ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails