30 Ιουν 2011

ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ


Tου Κώστα Καρίκη (από το facebook)
Απ΄ότι Κατάλαβα Πρόκειται για τη Λαϊκή Συνέλευση του Συντάγματος (Ή Έστω Ένα Ευάριθμο Τμήμα της...)  που Αφού Κυνηγήθηκε Ανηλεώς Από Τα ΜΑΤ, Κατέφυγε στο Μοναστηράκι όπου και Προσπάθησε να Συνεδριάσει. Εκεί Μάλλον Εδάρη Αγρίως Με Αποτέλεσμα να Σκορπιστεί Στους Δρόμους του Ψυρρή.. Εκεί Συνεδρίασε, Ανασυντάχθηκε και Ακολούθησε η Πορεία Στο Θησείο που Εγώ Συνάντησα στο Τέλος της Οδού Ηρακλειδών, Λίγο Πριν Από τη Συμβολή με την Πειραιώς.
Στη Συνέχεια, και Αφού Κατέλαβαν το Οδόστρωμα της Πειραιώς Αντιπροσωπεία τους Μπήκε μέσα στον Χώρο της Τεχνόπολης όπου Έδινε Συναυλία ο Βασίλης Καζούλης. Ο Καλλιτέχνης Επέτρεψε να Ανεβεί στη Σκηνή Μία Κοπέλα που Κάλεσε τους Παρευρισκόμενους να Ακολουθήσουν την Πορεία. Ο Βασίλης Καζούλης Διέκοψε Εκεί τη Συναυλία και Παρότρυνε τους Θεατές να Ακολουθήσουν...Περπατώντας Ανάμεσά τους Άκουσα τα Γνωστά Συνθήματα "μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι", "Η Χούντα δεν Τελείωσε το '73 - ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" και το Νεότευκτο "Ξυπνάτε - Ξυπνάτε - Δεν Θα 'χετε να Φάτε", που προφανώς Απευθυνόταν στους Αρειμανίους Θαμώνες των Νυχτερινών Μαγαζιών που Ανυποψίαστοι και Ανόητοι Συνέχιζαν την Νυχτερινή τους Αποχαύνωση που οι Ίδιοι Λατρεύουν ως "Διασκέδαση".
Περπατώντας Ανάμεσά τους άκουσα Ιστορίες Όπως "Να Τα Παιδιά Εδώ Μας Άνοιξαν Στου Ψυρρή την Ώρα Που μας Κυνηγούσαν".Δεν Έχω Ζήσει Το Πολυτεχνείο, Αλλά Απόψε Αισθάνθηκα Ότι Κάτι Μύρισα από το Μπαρούτι του Νοέμβρη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails